JAK inhibitörlerini nasıl kullanıyorum?
Video'yu izlemek için giriş yapınız...
Eklenme Tarihi : 24 Mar 2022  |  Kategori: BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?

JAK inhibitörlerini nasıl kullanıyorum? 

Prof. Dr. İhsan Ertenli (Hacettepe Üniversitesi, Romatoloji BD)

Tartışılacak Konular:

1. Tofacitinib, Baricitinib hangi hastalarda tercih ediyorum
2. Tofacitinib, Baricitinib kullanırken nelere dikkat ediyorum, kimlerde başlamaktan kaçınıyorum

Önerilen Videolar
Behçet Hastalığında Vasküler Tutulum Tedavisi Prof. Dr. Emire Seyahi (İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Romatoloji BD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
19
21 Şub 2024

Bağ dokusu hastalıklarına bağlı kas-iskelet tutulumlarında nasıl tedaviyi yönetiyorum? - Prof. Dr. Neslihan Yılmaz
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
63
20 Ara 2023

NSAİ ilaçları günlük pratikte nasıl kullanıyorum - Prof. Dr. Fatoş Önen(Dokuz Eylül Üniversitesi, Romatoloji BD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
82
30 Eki 2023

Ekstra-artiküler tutulum varlığında Spondiloartrit’leri nasıl tedavi ediyorum - Prof. Dr. Servet Akar (Katip Çelebi Hastanesi, Romatoloji BD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
77
09 Eki 2023

ANCA ilişkili vaskülitleri nasıl tedavi ediyorum Prof. Dr. Cemal Bes (Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Romatoloji BD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
94
20 Eyl 2023

Entezit’i ve Daktilit’i nasıl tedavi ediyorum - Prof. Dr. Dilek Solmaz (Katip Çelebi Ünv. Romatoloji BD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
135
17 May 2023

Kolşisin’i kimlerde, nasıl kullanıyorum? Prof. Dr. Huri Özdoğan
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
134
08 May 2023

Azatiopurin nasıl kullanıyorum? Prof. Dr. Gülen Hatemi (İstanbul Ünv (Cerrahpaşa). Romatoloji BD)  
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
137
05 Nis 2023

Anti-fosfolipid sendromu nasıl tedavi öneriyorum? - Prof. Dr. Ayten Yazıcı (Kocaeli Ünv., Romatoloji BD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
154
29 Mar 2023

Anti-IL1 tedavileri nasıl kullanıyorum -Prof. Dr. Serdal Uğurlu (İstanbul Ünv. Cerrahpaşa, Romatoloji BD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
91
08 Mar 2023