NSAİ ilaçları günlük pratikte nasıl kullanıyorum - Prof. Dr. Fatoş Önen(Dokuz Eylül Üniversitesi, Romatoloji BD)
Video'yu izlemek için giriş yapınız...
Eklenme Tarihi : 30 Eki 2023  |  Kategori: BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?

Ben nasıl tedavi öneriyorum?

NSAİ ilaçları günlük pratikte nasıl kullanıyorum

Prof. Dr. Fatoş Önen(Dokuz Eylül Üniversitesi, Romatoloji BD)

Tartışılacak Konular:

1. NSAİ ilaçların günlük pratikte seçiminde dikkat edilmesi gereken pratik noktalar tartışılacaktır
2. NSAİ yan etkisinin yönetimi tartışılacaktır

Önerilen Videolar
Lupus ve El Yakan Sorular - Prof.Dr.David Isenberg (UCLH, Romatoloji Merkezi)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
70
31 May 2024

Behçet Hastalığı İlişkili Üveitin Tedavisi Prof. Dr. Çiğdem Altan (SBÜ Beyoğlu Göz Hastalıkları Hastanesi, Göz)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
41
20 May 2024

Ben nasıl tedavi öneriyorum? Romatizmal hastalıklarda plazma değişimi ile ilgili romatologlar neler bilmeli Dr. Elifcan Aladağ Karakulak (Hacettepe Üniversitesi Hematoloji BD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
40
29 Nis 2024

SSc interstisyel AC hastalığında antifibrotik tedavi, ben ne yapıyorum? Gülfer Okumuş (İstanbul Üniversitesi, Göğüs Hastalıkları AD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
43
27 Mar 2024

SSc interstisyel AC hastalığında bir seçenek olarak antifibrotik tedavi yaklaşımı nasıl olmalıdır? - Dr. Merih Birlik
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
78
04 Mar 2024

Behçet Hastalığında Vasküler Tutulum Tedavisi Prof. Dr. Emire Seyahi (İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Romatoloji BD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
95
21 Şub 2024

Bağ dokusu hastalıklarına bağlı kas-iskelet tutulumlarında nasıl tedaviyi yönetiyorum? - Prof. Dr. Neslihan Yılmaz
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
75
20 Ara 2023

Ekstra-artiküler tutulum varlığında Spondiloartrit’leri nasıl tedavi ediyorum - Prof. Dr. Servet Akar (Katip Çelebi Hastanesi, Romatoloji BD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
89
09 Eki 2023

ANCA ilişkili vaskülitleri nasıl tedavi ediyorum Prof. Dr. Cemal Bes (Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Romatoloji BD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
127
20 Eyl 2023

Entezit’i ve Daktilit’i nasıl tedavi ediyorum - Prof. Dr. Dilek Solmaz (Katip Çelebi Ünv. Romatoloji BD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
147
17 May 2023