Siklofosfamid’i nasıl kullanıyorum ? - Prof. Dr. Kenan Aksu (Ege Ünv, Romatoloji BD)
Video'yu izlemek için giriş yapınız...
Eklenme Tarihi : 14 Ara 2022  |  Kategori: BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?

Ben nasıl tedavi öneriyorum?

Siklofosfamid’i nasıl kullanıyorum ?

Prof. Dr. Kenan Aksu (Ege Ünv, Romatoloji BD)

Tartışılacak Konular:

1. CyC seçim alanları ve yan etkilerinin yönetimi

Önerilen Videolar
SSc interstisyel AC hastalığında antifibrotik tedavi, ben ne yapıyorum? Gülfer Okumuş (İstanbul Üniversitesi, Göğüs Hastalıkları AD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
34
27 Mar 2024

SSc interstisyel AC hastalığında bir seçenek olarak antifibrotik tedavi yaklaşımı nasıl olmalıdır? - Dr. Merih Birlik
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
70
04 Mar 2024

Behçet Hastalığında Vasküler Tutulum Tedavisi Prof. Dr. Emire Seyahi (İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Romatoloji BD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
83
21 Şub 2024

Bağ dokusu hastalıklarına bağlı kas-iskelet tutulumlarında nasıl tedaviyi yönetiyorum? - Prof. Dr. Neslihan Yılmaz
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
73
20 Ara 2023

NSAİ ilaçları günlük pratikte nasıl kullanıyorum - Prof. Dr. Fatoş Önen(Dokuz Eylül Üniversitesi, Romatoloji BD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
94
30 Eki 2023

Ekstra-artiküler tutulum varlığında Spondiloartrit’leri nasıl tedavi ediyorum - Prof. Dr. Servet Akar (Katip Çelebi Hastanesi, Romatoloji BD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
86
09 Eki 2023

ANCA ilişkili vaskülitleri nasıl tedavi ediyorum Prof. Dr. Cemal Bes (Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Romatoloji BD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
118
20 Eyl 2023

Entezit’i ve Daktilit’i nasıl tedavi ediyorum - Prof. Dr. Dilek Solmaz (Katip Çelebi Ünv. Romatoloji BD)
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
145
17 May 2023

Kolşisin’i kimlerde, nasıl kullanıyorum? Prof. Dr. Huri Özdoğan
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
137
08 May 2023

Azatiopurin nasıl kullanıyorum? Prof. Dr. Gülen Hatemi (İstanbul Ünv (Cerrahpaşa). Romatoloji BD)  
BEN Nasıl Tedavi Öneriyorum?
143
05 Nis 2023